,
Loading...
DIENSTEN
 

We verzorgen metingen, boringen, betonwerken, betonstortingen. Door vakbekwame mensen. Dienstverlening op een hoog niveau. Wij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd bij vele bouwlocaties, van bouwen in de Nederlandse polder, bouwen in een rivierdelta in Oostenrijk of bouwen in de woestijn, we weten welke technieken we op de specifieke locatie moeten gebruiken. Dienstverlening wereldwijd.

Vraag direct een offerte aan, info@pieffers.com  of  bel +31 615872996

DIENSTEN

LOCATIE METINGEN

Met grote precisie onderzoeken we de toekomstige locatie. High tech meettechnieken helpen daarbij. Samen met de klant bepalen we hoe het project het best op de aangewezen locatie gebouwd kan worden 

BETONSTORT TECHNIEKEN

Diverse betonwerken vragen om speciale stort technieken. We hebben speciale machines met vele mogelijkheden om op de juiste manier het beton te storten. Te gebruiken op alle soorten terrein. 

LOGISTIEK

We bieden ook logistieke ondersteuning, van materialen, apparatuur, mensen. Alles op de juiste tijd op de juiste plaats

BOORTECHNIEKEN

We gebruiken de nieuwste machines en boortechnieken. Allesbepalend is hierbij de bodem op de bouwlocatie. Welke materialen kunnen we hierbij inzetten. We beschikken over diverse boren voor gebruik op alle mogelijke locaties.

VERGUNNINGEN EN CERTIFICATEN

Op locatie werken vereist de nodige kennis van de omgeving. Wij hebben de ervaring en de contacten. We verzorgen de voor de locatie vereiste papieren, vergunningen en certificaten.

TOEZICHT

Tijdens de bouw verzorgen wij het toezicht op alle trajecten. We verzorgen de aanvoer van bouwmateriaal, machines en vakmensen. Het begeleiden van werkzaamheden door onderaannemers, de controle over materialen. We volgen het project nauwgezet en houden de klant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En alles volgens de begroting en tijdsplanning.

BETONWERKEN

Betonwerken zijn er in allerlei soorten en maten. Betonbekistingen met diverse bewapeningen. Elk project vraagt een andere benadering. We adviseren u welke betonwerken er nodig zijn om de juiste solide basis te leggen voor de verdere bouw van uw project.

PERSONEEL

We leveren het juite personeel voor uw project met specifieke kennis. Met de benodigde ervaring en de juiste papieren.