Loading...
DIENSTEN

We verzorgen metingen, boringen, betonwerken, betonstortingen. Door vakbekwame mensen. Dienstverlening op een hoog niveau. Wij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd bij vele bouwlocaties, van bouwen in de Nederlandse polder, bouwen in een rivierdelta in Oostenrijk of bouwen in de woestijn, we weten welke technieken we op de specifieke locatie moeten gebruiken. Dienstverlening wereldwijd.

Uw interesse gewekt? E-mail info@pieffers.com  of  bel +31 615872996

LOCATIE METINGEN

Met grote precisie onderzoeken we de toekomstige locatie. High tech meettechnieken helpen daarbij. Samen met de klant bepalen we hoe het project het best op de aangewezen locatie gebouwd kan worden 

BETONSTORT TECHNIEKEN

Diverse betonwerken vragen om speciale stort technieken. We hebben speciale machines met vele mogelijkheden om op de juiste manier het beton te storten. Te gebruiken op alle soorten terrein. 

LOGISTIEK

We bieden de beste logistieke ondersteuning van materialen, apparatuur en mensen. Alles op de juiste tijd op de juiste plaats.

BETONWERKEN

Betonwerken zijn er in allerlei soorten en maten. Betonbekistingen met diverse bewapeningen. Elk project vraagt een andere benadering. We adviseren u welke betonwerken er nodig zijn om de juiste solide basis te leggen voor de verdere bouw van uw project.

PERSONEEL

We leveren het juiste personeel voor uw project met specifieke kennis. Met de benodigde ervaring en de juiste papieren.

BOORTECHNIEKEN

We gebruiken de nieuwste machines en boortechnieken. Allesbepalend hierbij is de bodem op de bouwlocatie. Welke materialen kunnen we hierbij inzetten. We beschikken over diverse boren voor gebruik op alle mogelijke locaties.

WERKWIJZE

We werken alleen met vakmensen en de beste materialen. Onze vakkennis en passie gebruiken we om tot het beste resultaat te komen met serviceverlening op het hoogste niveau.

Wilt u ook met ons samenwerken? E-mail info@pieffers.com  of  bel +31 615872996

INVENTARISATIE

Samen met de klant nemen we de wensen door en bespreken we de mogelijkheden, we inventariseren welke bouwwijze het meest geschikt is voor uw project. 

TRANSPARANTIE

Aan de hand van de besprekingen met de klant bepalen we de offerte, met alle informatie over de bouwwijze, materialen en planning. 

LOGISTIEK

We verzorgen de volledige logistieke planning, een juiste planning zorgt er voor dat alles op tijd geleverd wordt.

MENS EN MATERIEEL

Materiaal, machines en vakmensen brengen we met de juiste vergunningen naar de juiste locatie, van Hoek van Holland naar iedere bouwplaats ter wereld.

OPLEVERING

We leveren het project op de juiste leverdatum op, na een voorinspectie waarbij opdrachtgever en bouwer de bouwlocatie inspecteren

SERVICE

Na oplevering hebben we regelmatig contact met de opdrachtgever om eventueel zaken aan te passen of te verbeteren. Service, service op een hoog niveau.

PROJECTEN

We leveren al tientallen jaren vakwerk, sinds 1988. Onze klanten waarderen onze werkwijze, we hebben bouwwerken gerealiseerd op allerlei locaties, op de meest moeilijke locaties. Onderstaand projecten waar we met veel passie aan gewerkt hebben.

Heeft u een uitdaging voor ons? E-mail info@pieffers.com  of  bel +31 615872996

Floriade 2022

Nederland

Februari 2022

De Kwakel

Nederland

Oktober   2020

Dundonald Nurseries, Belfast

Verenigd Koninkrijk

Oktober   2020

Pedersen

Denemarken

September   2020

Vierzen

Duitsland

September 2020

Honselersdijk

Nederland

November  2019

Fotografie: Jennifer Muller

Kubo – Dinteloord

Nederland

November  2019

Bias Richel Group

Frankrijk

Oktober  2019

Project Zwitserland

April 2019

DUURZAAMHEID & INNOVATIE

Duurzaamheid als hoogste prioriteit 

Overheidsregels zorgen er voor dat kassen steeds minder energie gebruiken en minder co2 uit stoten, nieuwe kassen moeten vanaf 2020 klimaatneutraal zijn. Wij werken dan ook in nauwe samenwerking met de klant aan innovatieve en duurzame oplossingen tijdens de bouw.

Duurzaam bouwen

Bouwen met duurzaamheid als doel. Zowel in de ontwerpfase, de bouwfase en de gebruiksfase richten we ons op innovatie en duurzaamheid. We gebruiken duurzame technieken om te besparen op energie- en materiaalgebruik.

Milieuvriendelijke stoffen en bouwmaterialen 

Tijdens projecten werken we met milieuvriendelijke stoffen en indien mogelijk met herbruikbare materialen. Met grote zorg voor de werkomgeving, grond en grondwater.

Bio brandstoffen en ceramische roetfilters

De inzet van biobrandstoffen en speciale roetfilters kan bijdragen om de uitstoot van CO2 en roet en fijnstoffen terug te brengen. De huidige generatie biobrandstoffen realiseert een reductie in CO2-emissie tussen de 50% en 80%. Al onze machines en vrachtwagens gebruiken dan ook Bio Diesel en zijn voorzien van de nieuwste Ceramische roetfilters